LaNeDLi RaPuNzEL Admin
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 33 Nerden : özgürlk nerde varsa ordan x/ İş/Hobiler : pill^^m benim işim XD Lakap : rapunsel XD Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: tokio hotel tekrar TRL de C.tesi Eyl. 13, 2008 1:36 pm | |
| 17 Eylül Çarşamba: Video Müzik Ödülleri 2008’de En Yeni Sanatçı ödülünün de sahibi olan Alman rock grubu Tokio Hotel ve sevilen dizilerin başrol oyuncularının toplandığı “The Sisterhood Of The Traveling Pants 2” filminin oyuncuları da TRL’e konuk oluyor. Tokio Hotel hayranları, Tokio Hotel konseri bileti kazanabilmek için birbirleriyle yarışırken, dünyanın bir çok farklı yerinden Tokio Hotel’e birebir soru sormak için gelen Tokio Hotel hayranları ile TRL renkleniyor. Ayrıca “Monsoon” isimli şarkılarını da TRL’e özel seslendiriyorlar. Ayrıca Gossip Girl, Gılmore Girls, Ugly Betty, Buffy The Vampire Slayer gibi dizilerin oyuncularının toplandığı yepyeni film “The Sisterhood Of Travelıng Pants 2” filminin perde arkası görüntülerini de TRL’de izleyebilirsiniz. America Ferrera, Amber Tamblyn, Alexis Bledel ve Blake Lıvely filmin setinde yaşananlarını anlatıyorlar. 17 Eylül 2008 Çarşamba 20:00 | |
|
mls_tom
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : İsTaNbUl... İş/Hobiler : TOKİO HOTEL =D Lakap : WhİtE AnGeL Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: tokio hotel tekrar TRL de Ptsi Eyl. 15, 2008 4:41 pm | |
| mtv türkiye de mi yoksa normalde mi? | |
|
LaNeDLi RaPuNzEL Admin
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 33 Nerden : özgürlk nerde varsa ordan x/ İş/Hobiler : pill^^m benim işim XD Lakap : rapunsel XD Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: tokio hotel tekrar TRL de Ptsi Eyl. 15, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
DerAnwaltWonSatan
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden : adana İş/Hobiler : öğrenci-th,müzik,gitar.... Lakap : lakabım yok genelde merve derler... Kayıt tarihi : 18/09/08
| Konu: Geri: tokio hotel tekrar TRL de C.tesi Eyl. 20, 2008 7:45 pm | |
| bugün sabah tekrarı yine çıktı yine izledim... | |
|